БКП поема курс към….?

Откакто Б.М.Б. подаде оставка, комунистите доста изнагляха. Повярваха си, че властта е близо и вече поставят условия на президента какъв премиер да (не) назначава, кого да уволнява бъдещото служебно правителство и т.н. Съветския гражданин Сергей Дмитриевич напери плешив гребен и се вживя в ролята си на реаниматор на червени бабички, повтарящ “Соболевата акция”. С цялата си наглост явно са решили да представят проваления референдум за АЕЦ Белене за голяма победа и да се опитат да прокарат отново строежа на тази руска АЕЦ в България. За предателство и измама Станишев, Р. Овч., Гоце Първанов, Антон Кутев, Корнелия Нинова и още около 10-15 видни комунистически отрепки вероятно трябва да бъдат избесени по уличните лампи в спешен порядък.

Антон Кутев, известен с интернет-прякора си Водоноската, днес е прогнозирал възможни безредици, и е прехвърлил вината за тях на ГЕРБ и Цветанов лично. Може би намеква за това, че партията му поема курс към въоръжена борба, обири на мандри и атентати срещу църкви – справка 1925г. в църквата Света Неделя. Не съм никакъв фен на Цветанов, но ако утре размаже (буквално) Станишев и Кутев, ще си преосмисля мнението за него. Всъщност за да бъдат размазани, за Сергей Дмитриевич и Антон Кутевич СПИН-ский е достатъчно да се появят на протеста и да се опитат да яхнат гнева на хората.

About Петър Гаврилов

Привет, казвам се Петър Гаврилов, роден в София през 1975г. Засега - неженен, неосъждан, с едно дете. Завършил съм семестриално ЮФ на СУ "Св. Климент Охридски" през 2000г., не знам дали има смисъл да се дипломирам въобще. Имам и бакалавърски степени по Маркетинг и Икономика на туризма от Стопанска Академия - Свищов, както и магистратура по Национална сигурност и отбрана от Военна Академия Георги Стойков Раковски. Работил съм като репортер и редактор във в-к Капитал от 2000-2008г., за което време още се чудя дали е било полезно или пропиляно от гледна точка на опит и пропуснати възможности. Бил съм редактор и главен редактор в един куп други онлайн "медии" и проекти, което ми дава поглед върху целия процес, довел България до 111-то място по медийна свобода в света. Перфектни страни в които бих живял - Нова Зеландия, Австралия, Южна Африка, Бразилия, Мексико - всички са отлични за летене. В Европа като най-добри за живеене ми се струват Хърватска, Португалия и Испания - пак заради възможностите за летене.
This entry was posted in Некои съображения and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.