Електрификация + съветска власт = комунизъм

Този лозунг на Ленин от ранните 20 години на 20-ти век отново придобива актуално звучене в устата на българските комунисти. След като положиха гигантски усилия да обвържат енергийната система на България с Русия, от което НЕК и ЕРП-тата са във фактически фалит, а цените за тока се повишиха, сега комунистите продължават със заклинанията си. След призивите за национализация, идва наред на забраните към ЕРП-тата да предприемат активни мерки. Сергей Станишев предложи да се забрани спиране на тока на длъжници до три месеца след крайния срок за плащане на фактурите. Следващият му ход вероятно ще е ЕРП-тата да плащат на избирателите, че благоволяват да ползват тока им.

Една друга комунистическа отрепка, по съвместителство евродепутат, поиска прокуратурата да попречи на Симеон Дянков да напуска страната. Явно се готвят да направят повторение на Народния съд и да въведат отново екзекуции без съд и присъда, ако се докопат отново до властта. Отново в марксистко-ленински стил ще се въведе ЧК.

Защото са социалисти!

About Петър Гаврилов

Привет, казвам се Петър Гаврилов, роден в София през 1975г. Засега - неженен, неосъждан, с едно дете. Завършил съм семестриално ЮФ на СУ "Св. Климент Охридски" през 2000г., не знам дали има смисъл да се дипломирам въобще. Имам и бакалавърски степени по Маркетинг и Икономика на туризма от Стопанска Академия - Свищов, както и магистратура по Национална сигурност и отбрана от Военна Академия Георги Стойков Раковски. Работил съм като репортер и редактор във в-к Капитал от 2000-2008г., за което време още се чудя дали е било полезно или пропиляно от гледна точка на опит и пропуснати възможности. Бил съм редактор и главен редактор в един куп други онлайн "медии" и проекти, което ми дава поглед върху целия процес, довел България до 111-то място по медийна свобода в света. Перфектни страни в които бих живял - Нова Зеландия, Австралия, Южна Африка, Бразилия, Мексико - всички са отлични за летене. В Европа като най-добри за живеене ми се струват Хърватска, Португалия и Испания - пак заради възможностите за летене.
This entry was posted in ПЕЧАТни грешки and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.