Ами ако?

Ами ако например президент беше Калфин? Известен и като калфата на Първанов? Положението би било още по-тревожно, отколкото  е в момента, когато БСП явно яхна протестите с подставени лица и реално се опитва да се представи за изразител на народната воля. И в момента комунистите поставят условия за служебното правителство, като ще приемат такова, съставено от кадри на Позитано 20 или от “лидери” на протестите като лицето Ангел Славчев – в противен случай ще оплюят Плевнелиев. Това, което биха получили наготово от Калфин, няма да получат от сегашния президент.

Станишев де факто отхвърля идеята за Велико Народно Събрание и нова Конституция – сегашното посткомунистическо недоносче, гласувано от неговите ментори през 1991г. идеално го устройва. Той и хората около него започнаха да пеят мантрата, че проблема е в ГЕРБ и Борисов, а Конституцията си е много добра и смяната и не би решила проблемите на хората. Това е поредната комунистическа лъжа на този човек и показва ясно – БСП и Атака по никакъв начин не трябва да бъдат допускани да съставят правителство, а следващия парламент трябва да има един-единствен приоритет – да гласува свикване на ВНС. Дошъл е момента за финална разправа с болшевишките отрепки.

About Петър Гаврилов

Привет, казвам се Петър Гаврилов, роден в София през 1975г. Засега - неженен, неосъждан, с едно дете. Завършил съм семестриално ЮФ на СУ "Св. Климент Охридски" през 2000г., не знам дали има смисъл да се дипломирам въобще. Имам и бакалавърски степени по Маркетинг и Икономика на туризма от Стопанска Академия - Свищов, както и магистратура по Национална сигурност и отбрана от Военна Академия Георги Стойков Раковски. Работил съм като репортер и редактор във в-к Капитал от 2000-2008г., за което време още се чудя дали е било полезно или пропиляно от гледна точка на опит и пропуснати възможности. Бил съм редактор и главен редактор в един куп други онлайн "медии" и проекти, което ми дава поглед върху целия процес, довел България до 111-то място по медийна свобода в света. Перфектни страни в които бих живял - Нова Зеландия, Австралия, Южна Африка, Бразилия, Мексико - всички са отлични за летене. В Европа като най-добри за живеене ми се струват Хърватска, Португалия и Испания - пак заради възможностите за летене.
This entry was posted in Некои съображения and tagged , , , , . Bookmark the permalink.