Фандъкова не трябва да е кмет

Манолова също не трябва да става кмет.

Ако за Фандъкова аргументите са ясни – тя е просто аватар на Борисов и олицетворение на всичко, което не желаем в София, то за Манолова може да се припомни – тя е лицето на изборната машинация, наречена “Костинброд”, както и човекът, който по лични признания, е предложил Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Т.е. моралния облик на Манолова е силно накърнен, дори опетнен и тя няма дори и правото да се кандидатира за кмет. Понеже морал при комунистите е относително понятие, то кандидатура на Манолова следва да бъде остракирана по същия начин, както и тази на Фандъкова – лицето на корумпираната структура ГЕРБ.

Моят личен избор се нарича Борис Бонев – млад дихател от организация, която следя отдавна, намирам идеите им за смислени и смятам да ги подкрепям и след тези избори, които те почти сигурно няма да спечелят. Идеите им обаче си струват, вижте ги на План за София.

За Борислав Игнатов предвиждам съдбата на Неделчо Беронов, тъжния кандидат за президент през 2006-та, или някоя от другите тъжни фигури, излъчени от т.нар. “десни” (Демократична България не е дясна коалиция, тя е клуб по интереси) на кметските избори през 2011-та или 2015-та. Някой помни ли кой беше кандидат на Реформаторския блок през 2015-та? Правилно, толкова ще помните и сегашния арх. Игнатов след 2-3 години.

Аз обаче живея в община Оборище, където районен кмет е Васил Цолов, избран с гласовете на същия този Реформаторски блок. Цолов е изключително спорна и направо вредна фигура, което е доказал с многократни свои действия и бездействия в полза на определени лица. Повече подобни фигури не бива да бъдят допускани до най-старата и най-знакова софийска община, а подозирам, че ДБ има много подобни анонимни холограми под ръка. Е, поне аз няма да гласувам за тях.

Толкова е просто, да.

About Петър Гаврилов

Привет, казвам се Петър Гаврилов, роден в София през 1975г. Засега - неженен, неосъждан, с едно дете. Завършил съм семестриално ЮФ на СУ "Св. Климент Охридски" през 2000г., не знам дали има смисъл да се дипломирам въобще. Имам и бакалавърски степени по Маркетинг и Икономика на туризма от Стопанска Академия - Свищов, както и магистратура по Национална сигурност и отбрана от Военна Академия Георги Стойков Раковски. Работил съм като репортер и редактор във в-к Капитал от 2000-2008г., за което време още се чудя дали е било полезно или пропиляно от гледна точка на опит и пропуснати възможности. Бил съм редактор и главен редактор в един куп други онлайн "медии" и проекти, което ми дава поглед върху целия процес, довел България до 111-то място по медийна свобода в света. Перфектни страни в които бих живял - Нова Зеландия, Австралия, Южна Африка, Бразилия, Мексико - всички са отлични за летене. В Европа като най-добри за живеене ми се струват Хърватска, Португалия и Испания - пак заради възможностите за летене.
This entry was posted in Некои съображения and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.