Няма да гласувам на предстоящите избори

Причините за това са прости – нито една партия не отговаря на моя дясно-консервативен профил. Нещо повече – в България в момента няма дясна партия, а преструващите се на десни ДБ са си обикновени леви либерали. Тяхната идеология де факто ги маргинализира, те се опитват да се докопат до парламента не за да управляват, а за да осигурят трудова заетост на 20-30 0т своите членове и активисти. Посланията им са немощни, не са нарекли (защото не смеят) Румен Радев предател, подлежащ на импийчмънт, Русия държава терорист и не са заявили в прав текст, че ще искат санкции за Сърбия и спиране на визовия достъп на руснаци в ЕС. При липса на тези послания, те де факто показват липса на политически гръбнак.

ПП са де факто бизнес образование, старт-ъп, който след края си вероятно ще изчезне като НДСВ – партията на царя, дошъл от Мадрид да си получи имотите. Досега не съм видял нито едно смислено послание от Кирил Петков и Асен Василев, повечето им идеи са просто маркетингови трикове за събиране на гласове. Е, ще минат без моя.

About Петър Гаврилов

Привет, казвам се Петър Гаврилов, роден в София през 1975г. Засега - неженен, неосъждан, с едно дете. Завършил съм семестриално ЮФ на СУ "Св. Климент Охридски" през 2000г., не знам дали има смисъл да се дипломирам въобще. Имам и бакалавърски степени по Маркетинг и Икономика на туризма от Стопанска Академия - Свищов, както и магистратура по Национална сигурност и отбрана от Военна Академия Георги Стойков Раковски. Работил съм като репортер и редактор във в-к Капитал от 2000-2008г., за което време още се чудя дали е било полезно или пропиляно от гледна точка на опит и пропуснати възможности. Бил съм редактор и главен редактор в един куп други онлайн "медии" и проекти, което ми дава поглед върху целия процес, довел България до 111-то място по медийна свобода в света. Перфектни страни в които бих живял - Нова Зеландия, Австралия, Южна Африка, Бразилия, Мексико - всички са отлични за летене. В Европа като най-добри за живеене ми се струват Хърватска, Португалия и Испания - пак заради възможностите за летене.
This entry was posted in Некои съображения and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.