Чувате ли?

Кое дали чувате ли? Тропотът на цървулите, например.Воят на чакалите, които вече потриват потни кунки в очакване на поредния свирен мач, наречен “предсрочни избори 2013”. Доста гнусни личности и муцуни като Станишев, Първанов, Местан, Сидеров вече правят предложения, които обслужват само тях и не хората на улицата. Един пожарникар видя огън и побягна. Един каратист със заешко сърце хвърли кърпата театрално, и подобно на друг комедиант – своя приятел Берлускони, се закани пак да се яви на избори, за да пие от народната любов. Всъщност, една от метастазите на мъртвия тумор, наречен Царска партия, днес се отлюспи. За съжаление, идва последната (надяваме се) метастаза, наречена Пръмова-Кунева. С нейния край, този вмирисан труп, наречен цар-премиер ще е минало и история (не най-славната, разбира се).

Трябва ясно да се каже – няма да допуснем при никакъв резултат коалиция подобна на тази 2005-2009г. да управлява пак. С цената на всичко хора като Доган, Станишев, Местан, Първанов, Кобургът и т.н. трябва да бъдат държани далеч от политиката и властта. Няма да допуснем купените цигански гласове и оскотелия турски електорат, подкарвани вкупом като животни към урните и гласуващи за тарга бира, да определят бъдещето на България. Няма да разрешим под 2 милиона гласа (ако има ниска избирателна активност) да излъчат с математически врътки 240 депутати, които да лъжат, че са законно избрани и имат право да управляват.

ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!

About Петър Гаврилов

Привет, казвам се Петър Гаврилов, роден в София през 1975г. Засега - неженен, неосъждан, с едно дете. Завършил съм семестриално ЮФ на СУ "Св. Климент Охридски" през 2000г., не знам дали има смисъл да се дипломирам въобще. Имам и бакалавърски степени по Маркетинг и Икономика на туризма от Стопанска Академия - Свищов, както и магистратура по Национална сигурност и отбрана от Военна Академия Георги Стойков Раковски. Работил съм като репортер и редактор във в-к Капитал от 2000-2008г., за което време още се чудя дали е било полезно или пропиляно от гледна точка на опит и пропуснати възможности. Бил съм редактор и главен редактор в един куп други онлайн "медии" и проекти, което ми дава поглед върху целия процес, довел България до 111-то място по медийна свобода в света. Перфектни страни в които бих живял - Нова Зеландия, Австралия, Южна Африка, Бразилия, Мексико - всички са отлични за летене. В Европа като най-добри за живеене ми се струват Хърватска, Португалия и Испания - пак заради възможностите за летене.
This entry was posted in Некои съображения and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.