Медийното блато избълбука

Днес научихме две важни новини:

  1. Кандидатът на БСП за кмет на Пловдив Георги Гергов показа учудваща липса на възпитание и такт в студиото на бТВ. Няма значение дали трудовия ти път е започнал като свинар или говедар, това не е срамно. Срамно е обаче обноските ти да бъдат като на свинар след 20 години присъствие в “елита”, каквото Гергов се опитва да покаже. Абсолютно безпардонното му поведение пред водещата Марчева и изпускането на нервите по повод на срутилия се хотел в Слънчев ден, където загинаха 4-ма души без договори и осигуровки бяха показателни. Гергов се е надявал случката да бъде потулена и вероятно е бил готов да плати, за да не му задават подобни въпроси в кампанията, поне не във водещите медии. Нападките му срещу ренегатите от АБВ на Гоце подсказват кална септемврийска кампания. Друга “новина”, изпусната от Гергов, е факта, че кара кола с дипломатически номера – явно е един от онези “сламени” (почетни) консули на тотално неизвестни държавици в България, за които основния келепир е, че оставайки граждани на Клета Майка България, си гарантират известен имунитет и неприкосновенност. Червените номера на бившия свинар освен парвенющина са и ярко свидетелство за отношението му към червената рая, която той се кани да управлява като кмет.
  2. Валерия Велева, едно от лицата, дишащи с блатни сомове, днес обяви тарифата си. Фамозната Мадам В (според Меди Доганов) стартира сайта Епицентър, в който ясно е обявена ставката за репортаж, коментар, анализ и интервю. Блатното дъно показа ценоразпис.

About Петър Гаврилов

Привет, казвам се Петър Гаврилов, роден в София през 1975г. Засега - неженен, неосъждан, с едно дете. Завършил съм семестриално ЮФ на СУ "Св. Климент Охридски" през 2000г., не знам дали има смисъл да се дипломирам въобще. Имам и бакалавърски степени по Маркетинг и Икономика на туризма от Стопанска Академия - Свищов, както и магистратура по Национална сигурност и отбрана от Военна Академия Георги Стойков Раковски. Работил съм като репортер и редактор във в-к Капитал от 2000-2008г., за което време още се чудя дали е било полезно или пропиляно от гледна точка на опит и пропуснати възможности. Бил съм редактор и главен редактор в един куп други онлайн "медии" и проекти, което ми дава поглед върху целия процес, довел България до 111-то място по медийна свобода в света. Перфектни страни в които бих живял - Нова Зеландия, Австралия, Южна Африка, Бразилия, Мексико - всички са отлични за летене. В Европа като най-добри за живеене ми се струват Хърватска, Португалия и Испания - пак заради възможностите за летене.
This entry was posted in ПЕЧАТни грешки and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.